Hoe vind je het beste sim only abonnement?

Heb je een nieuwe telefoon gekocht en wil je daar een voordelig abonnement bij hebben? Kies dan voor een sim only abonnement! Hiermee krijg je een vast bedrag aan belminuten, sms’jes en/of internet per maand, zonder dat je een lasduur contract aangaat. Maar hoe vind je het beste sim only abonnement voor jouw gebruik? Lees de volgende tips!

Vergelijk de prijs

Online kun je eenvoudig verschillende sim only abonnementen vergelijken. Vergelijk verschillende abonnementen op basis van prijs, aantal belminuten, sms’jes en het aantal GB dat je per maand kunt gebruiken. Zo kun je eenvoudig de prijs per maand vergelijken en daarmee het voordeligste abonnement kiezen.

Vergelijk de kwaliteit van het netwerk

Natuurlijk is het belangrijk dat je over een goed verbindingsbereik beschikt. Vraag daarom ook eens bij je familie, vrienden of buren naar welk netwerk zij gebruiken, en wat hierover bekend is. Op internet vind je ook veel informatie over het netwerk van het abonnement dat je wilt afsluiten.

Loop geen onnodige kosten op

Ook bij het kiezen van een sim only abonnement is het belangrijk om de voorwaarden van de bepalingen goed door te lezen. Kijk bijvoorbeeld naar de boetes die je in rekening krijgt als je te veel gebruik maakt van het component dat bij het abonnement hoort. Je wilt tenslotte geen onnodige kosten maken, maar dat kost je mogelijk wel als je niet goed oplet.

Kies de juiste abonnementsduur

Uiteindelijk zijn er maar 4 abonnementsduur te vergelijken, namelijk één maand, drie maanden, zes maanden of twaalf maanden. Als je maar kort een abonnement nodig hebt kies dan voor een maand. Wil je een abonnement voor een langere periode dan kun je mogelijk de prijs verlagen door te kiezen voor een abonnement van 12 maanden.

Conclusie

Met deze tips kun je eenvoudig het beste sim only abonnement vinden voor jouw gebruik. Gebruik een vergelijkingssite om verschillende sim only abonnementen te bestuderen op basis van prijs, aantal belminuten, sms’jes en internetbundel. Let ook goed op de voorwaarden om een boete te voorkomen. Kies uiteindelijk de abonnementsduur die het best bij je past. Zo geniet je naast een goede verbinding ook nog eens van een goedkope prijs!

Categorieën v

Plaats een reactie