De iPhone 11 & iPhone 12 vergelijken: optimaal voor jouw telefoonervaring

Hallo lezer,

Heb je twijfels tussen de iPhone 11 en de iPhone 12? Dan ben je hier op de juiste plek aangekomen. In dit artikel bespreken we de verschillende opties, zoals pakketprijzen, functionaliteit en het bedieningsgemak van beide iPhones. Hiermee helpen wij je bij het vinden van de juiste telefoon die bij je past.

Functies vergelijken

De iPhone 11 en de iPhone 12 delen een aantal opties, maar de iPhone 12 is duidelijk de nieuwe versie. Kijk bijvoorbeeld naar het display. De iPhone 11 heeft een liquid Retina HD-display van 6,1 inch, terwijl de iPhone 12 een Super Retina XDR‑display van 6,1 inch heeft en dat heeft meer helderheid. Ook is de nieuwere optie waterbestendig in een diepte van 6 meter gedurende ongeveer 30 minuten.

De iPhone 12 bevat de laatste A14 Bionic-chip in de grootste variant van de iPhone 12 Pro Max. Tussen de beide iPhones is hier een groot verschil. De A14-chip maakt de iPhone 12 ongeveer 50% sneller dan de iPhone 11. Verder heeft de iPhone 12 5G-verbinding waar de iPhone 11 niet over beschikt.

Vergelijk online

Als je je twijfels hebt, is het belangrijk om je zo goed mogelijk te verdiepen. De beste manier om deze informatie te achterhalen en te vergelijken is door online te kijken naar verschillende websites waar je de opties kunt vergelijken en de prijzen kunt vergelijken. De prijs hangt af van waar je kijkt. Meestal hebben grote retailers betere prijzen dan kleinere winkels. Daarnaast zijn er ook online opties om goedkoop een refurbished versie te kopen.

Het voordeel van online vergelijken is dat je waar dan ook kunt kijken naar verschillende opties en vergelijkbare modellen met elkaar te vergelijken. Neem vooral ook de reviews van klanten en de service mee in de overweging. Kijk altijd even naar waar je het liefst kopen en hoe goed de service is.

Verschillende opties

Op basis van de bovenstaande informatie kun je een keuze gaan maken tussen de iPhone 11 en de iPhone 12. Als je veel geld wilt uitgeven, ga je voor de iPhone 12. Als je een laag budget hebt, is de iPhone 11 meer geschikt. Een volledig gratis optie is de iPhone SE. Anders kun je kijken naar de iPhone XR.

Mocht je toch nog twijfelen over wat het beste is, stel jezelf dan deze vragen: wat zijn je behoeften, hoe belangrijk is uitstraling, hoe snel wil je toegang hebben tot je telefoon en wat is je budget. Wissel met elkaar over wat je ervaringen zijn met een iPhone. Met deze informatie kom je een stuk verder.

Conclusie

In dit artikel hebben we gekeken naar de verschillende opties van de iPhone 11 en de iPhone 12. We hebben alle voordelen en nadelen van beide telefoons besproken. Ook hebben we je aangeraden om de prijzen, reviews en klantenservice online te vergelijken. Op basis van je voorkeuren en budget kun je dan een goede keuze maken. In ieder geval wensen wij je veel plezier met je nieuwe telefoon!

Categorieën i

Plaats een reactie